Splošni pogoji nakupovanja in poslovanja

Naročnik - kupec potrjuje, da je v celoti seznanjen in razume besedilo Splošnih pogojev nakupovanja in poslovanja ( v nadaljevanju: Pravila ) ter se z njimi strinja.

Pravila se lahko spremenijo brez vnaprejšnje napovedi, zato kupcem, ki se vračajo na spletne strani priporočamo, da jih pred vsakokratnim naročilom oziroma nakupom preberejo. 

Naročilo zavezuje prodajalca – podjetje Interplanet d.o.o. in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja Interplanet d.o.o.. Na pisno zahtevo kupca na naslov  info@interplanet.si  ali Interplanet d.o.o., Melinci 43/a, 9231 Beltinci, podjetje le-temu omogoči dostop do naročila oziroma pogodbe na sedežu podjetja.

Podjetje Interplanet d.o.o. v sistemu elektronskega poslovanja ne odgovarja za morebitno izgubo, ki jo povzroči prekinitev, sprememba, odstranitev ali nedostopnost storitev elektronskega poslovanja.

Cene

Vse cene so navedene v evrih (€) in vključujejo davek na dodano vrednost. Cene veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Popust pri spletnem naročilu

Pri spletnem naročilu je že upoštevan popust v višini, navedeni na spletnih straneh. Na stroške dostave popusta ni.

Naročilo in račun

Kupec naročene izdelke plača po predračunu. Račun bo kupec prejel po pošti skupaj z naročenimi izdelki.

Način in čas dostave

Naročene izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo v 2-3 delovnih dneh po prejetju naročila na katerikoli naslov v Sloveniji. Če vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem obvestite na info@interplanet.si ali ali nas pokličite na 02 54 22 330 ali 041 896 012.

Odstop od naročila / pogodbe

Kot kupec imate pravico, da najkasneje v 15 dneh po prejemu blaga sporočite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo potrebno navesti razloge za svojo odločitev.
Obvestilo o odstopu lahko sporočite po elektronski pošti na naslov info@interplanet.si ali pisno na naslov Interplanet d.o.o., Melinci 43/a, 9231 Beltinci ali osebno vsak delavnik med 8:00 in 14:00 uro na sedežu podjetja Interplanet d.o.o..
Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.
Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti Interplanet d.o.o. najkasneje v 15 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago vrnete na vaše stroške po pošti ali osebno na naslov Melinci 43/a, 9231 Beltinci. Naše podjetje vam bo blago zamenjala oziroma vrnilo že plačano kupnino.
Edini strošek, ki vas bremeni kot kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Varstvo osebnih podatkov

S podpisom na naročilnici oziroma oddajo naročila na spletnih straneh soglašate, da podjetje Interplanet d.o.o. pridobljene osebne podatke shrani in uporablja za interni arhiv, statistično obdelavo ter obveščanje o novostih in ponudbah.
Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da vaše podatke v roku 15 dni od zahteve začasno ali trajno prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja.

Audio posnetki

Melodije so v formatu .mp3 in je do njih omogočen dostop s QR kodo, ki je v pesmarici pri vsakem besedilu spodaj.
Ker so datoteke shranjene na spletnem strežniku, bomo poskušali po najboljših močeh zagotavljati hiter in kvaliteten prenos za nemoteno poslušanje melodije.
V primeru tehničnih težav bomo le-te poskusili odpraviti čimhitreje. Za nedelelovanje strežnika in ostale tehnične težave ne prevzemamo odgovornosti.

Reševanje sporov

Morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bosta mogli doseči, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Murski Soboti.


Interplanet Nove tehnologije d.o.o.
Melinci 43/a
9231 Beltinci, SI-Slovenija

Telefon: +386 (0)2 54 22 330
Mobitel: +386 (0)41 896 012
E-pošta: info@interplanet.si
Internet: www.interplanet.siZavod Inter-m | Interplanet d.o.o.

Inter-m, Zavod za raziskovanje in eksperimentalni razvoj na področju novih tehnologij

Interplanet Nove tehnologije d.o.o.

Melinci 43/a, 9231 Beltinci, SI-Slovenija

Telefon: 02 54 22 330, GSM: 041 896 012, E-pošta: info@interplanet.si

Davčna št.: 35475692, Matična št.: 1868853000, TRR: IBAN SI56 0312 5100 0631 475 (SKB d.d.)

BIC / SWIFT: SKBASI2X